• Voorbeelden van producten
  • Voorbeelden van producten

Welkom bij K-tootje!

Vakantie

Ik ben met vakantie van 22 april tm 29 april. Ik daarom via mail niet bereikbaar. Via Facebook en instagram ben ik wel bereikbaar.

Bestellingen via e-mail

Het bestelformulier is tijdelijk buiten gebruik. Voor bestelling kun je een e-mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

geboortebordje400p

K-tootje staat voor de allerleukste kraamcadeautjes en kinderkunst.
 Met veel zorg en liefde schilder ik het geboortekaartje of een andere afbeelding naar keuze op het door jou gekozen artikel.

kapstokje

Een geboortekaartje is zorgvuldig gekozen. Niets is zo leuk om de afbeelding van dat kaartje als echte blikvanger in je woonkamer of kinderkamer te hebben.
 Denk bijvoorbeeld aan een leuk spaarvarken voor de eerste spaarcentjes. Of een geboortebordje voor in de woonkamer.
 En wat denk je van een kapstokje als blikvanger in de kinderkamer? Of het geboortekaartje vereeuwigd als schilderij aan de muur?
Er wordt ook wel eens gevraagd naar een speciale opdracht, bijvoorbeeld een trouwspaarpot. Een erg leuke en originele manier om geld te schenken.
 Ik werk aan nog veel meer leuke dingen, dus houd mijn site in de gaten.

Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief en mijn Facebookpagina blijf je altijd op de hoogte! Heb je een ander idee of zie je een leuke afbeelding bij mijn foto’s, ook dit is mogelijk, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Contactgegevens

Eveline Buitendijk

Leendestraat 13

5045 XK, Tilburg

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Web: http://www.k-tootje.nl

KvK: 54176263

 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Joomla Extensions powered by Joobi
Joomla Template - by Joomlage.com